De Universiteit Twente is een researchuniversiteit met een focus op technische ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor mens en maatschappij. Dat vind je terug in onze 20 bachelor– (Bachelor of Science) en 31 masteropleidingen (Master of Science). Voor topstudenten biedt UT een uniek en interdisciplinair University College genaamd ATLAS, Academy of Technology and Liberal Arts & Sciences. Naast de bachelor- en masteropleidingen biedt de Universiteit Twente derde fase onderwijs: PhD,PDEng en Professional Learning & Development. Aan de Universiteit Twente studeren 9.300 studenten.

Het Twents onderwijsmodel biedt uitdagend, thematisch georiënteerd projectonderwijs waarin studenten hun eigen kracht ontdekken en verder ontwikkelen. Onze studenten worden uitgedaagd over de grenzen van hun vakgebied heen te kijken en dwarsverbanden met andere disciplines te leggen. Deze multidisciplinaire benadering stimuleert innovatie in wetenschap en samenleving en is een kenmerk van ons ondernemende karakter.

Faculteit BMS: http://www.utwente.nl/bms/

Alumnibureau

De Universiteit Twente vindt het erg belangrijk om in contact te blijven met haar alumni, en biedt om die reden verschillende diensten aan zoals het alumnus emailadres. Wist je dat je als alumnus gratis lid kan blijven van de Universiteits Bibliotheek? Voor meer informatie over deze en andere diensten van het alumnibureau, kijk dan hier: http://utwente.nl/alumni/.

https://i2.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2016/06/ut-01.png?fit=1024%2C653&ssl=1https://i2.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2016/06/ut-01.png?resize=150%2C150&ssl=1Pieter SmitsVrienden van Kommaalumnibureau,universiteit,utDe Universiteit Twente is een researchuniversiteit met een focus op technische ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor mens en maatschappij. Dat vind je terug in onze 20 bachelor- (Bachelor of Science) en 31 masteropleidingen (Master of Science). Voor topstudenten biedt UT een uniek en interdisciplinair University College genaamd ATLAS, Academy of Technology and...Association for Educational Science and Technology