Dimensie is de studievereniging van Psychologie en voorheen ook Onderwijskunde en Educational Science and Technology aan de Universiteit Twente.

Dimensie biedt haar leden de mogelijheid tot persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning zowel binnen als buiten de studie. Verder organiseert Dimensie studie-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen, excursies, een werkvelddag en een symposium. Ook verzorgt Dimensie gezelligheidsactiviteiten, zodat Dimensie leden ook buiten de colleges makkelijk met elkaar in contact komen.

Meer informatie over Dimensie vind je op: svdimensie.nl

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2016/06/dimensie_logo_hand.png?fit=641%2C641&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2016/06/dimensie_logo_hand.png?resize=150%2C150&ssl=1Pieter SmitsVrienden van Kommadimensie,partner,studieverenigingDimensie is de studievereniging van Psychologie en voorheen ook Onderwijskunde en Educational Science and Technology aan de Universiteit Twente. Dimensie biedt haar leden de mogelijheid tot persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning zowel binnen als buiten de studie. Verder organiseert Dimensie studie-gerelateerde activiteiten, zoals lezingen, excursies, een werkvelddag en een symposium. Ook...Association for Educational Science and Technology