Standplaats: Servicekantoor, Utrecht

Jij weet natuurlijk ook dat leren en ontwikkelen onder invloed van technologie en nieuwe inzichten een vlucht heeft genomen. Steeds meer leren we digitaal, online en zelfs mobile. Toch zijn sommige onderwerpen niet geschikt voor afstandsleren, denk aan BHV-training. De afdeling Opleidingen ontwerpt, ontwikkelt en plant opleidingen en trainingen voor de winkels, de distributiecentra en het Servicekantoor. Het aanbod varieert van e-learning tot klassikale trainingen, en van lunchsessies tot MBO/HBO-opleidingen.

Wil jij tijdens je stage bijdragen aan de ontwikkeling van je PLUS-collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) ga je binnen ons team meewerken aan het ontwikkelen van trainingen en opleidingen. Samen met je collega’s onderzoek je de opleidingsvraag en toetst dit bij de doelgroep. Je ontwerpt en ontwikkelt een leerinterventie die perfect aansluit op de vraag én op de doelgroep. Daarna komt ook een stukje marketing, planning én administratie om de hoek kijken om de pilot op te zetten. Na de evaluatie scherp je de opleiding aan. Kortom: je werkt mee van A tot Z.

Wie ben jij? 
Je bent een enthousiaste student met passie voor leren en ontwikkelen. Je volgt een relevante opleiding op HBO of WO-niveau, zoals (toegepaste) onderwijskunde of opleidingskunde. En ook:

  • Ben je zelfstandig, collegiaal, assertief en servicegericht.
  • Jouw Nederlands in spraak en schrift is perfect.
  • Heb je ervaring met Moodle of een ander LMS? Dat vinden wij een pré.
  • En het is ook een pré als je in een (PLUS) supermarkt hebt gewerkt.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een afwisselende stage, in een organisatie waar de ondernemer centraal staat, met korte communicatielijnen en een marktconforme stagevergoeding.

  • Er heerst een prettige werksfeer en ieders input is waardevol.
  • Flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
  • Leren van onze professionals op het gebied van leren en ontwikkelen.
  • Elke twee weken een vrije dag, bij een fulltime stage.

En allerlei extra’s zoals: goed eten in ons eigen bedrijfsrestaurant, kantoorfruit, een wekelijkse hardloop- en bootcamptraining en natuurlijk bedrijfsborrels.

Werken bij PLUS
Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken. In de dynamische branche waarin we werken is geen dag hetzelfde. Wil jij tijdens je stage hieraan bijdragen? Solliciteer dan online!

Interesse?
Solliciteer dan direct online via onze website. We zijn benieuwd naar jouw drive en jouw eigen leerdoelen. Vermeld ook in je brief de praktische zaken rondom je stage: welke periode, hoeveel uren, wat de eisen van je school zijn etc.

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Aafke Woudstra (opleidingsadviseur) telefoon 088 – 344 6216. Voor vragen met betrekking tot de procedure kun je terecht bij Wieke van der Sluis (Corporate Recruiter) telefoon 06 – 22 77 15 81

https://i0.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2018/04/plus.png?fit=800%2C232&ssl=1https://i0.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2018/04/plus.png?resize=150%2C150&ssl=1Dijana MuzhdekaVacanciesinternship,opleidingen,stage,trainingenStandplaats: Servicekantoor, Utrecht Jij weet natuurlijk ook dat leren en ontwikkelen onder invloed van technologie en nieuwe inzichten een vlucht heeft genomen. Steeds meer leren we digitaal, online en zelfs mobile. Toch zijn sommige onderwerpen niet geschikt voor afstandsleren, denk aan BHV-training. De afdeling Opleidingen ontwerpt, ontwikkelt en plant opleidingen en...Association for Educational Science and Technology