Passionate Bulkboek zoekt vrijwilligers voor de feestelijke slotdag van literaire jongerenprijs De Inktaap (12 maart) en de Dag van de Literatuur (28 maart), het leukste literatuurfestival voor leerlingen uit de bovenbouw van havo en vwo!

Gaat jouw hart sneller kloppen van boeken en muziek? Lijkt het je geweldig om héél dichtbij de grote namen van de Nederlandse literatuur, zoals Marjolijn van Heemstra, Murat Isik, Kader Abdolah en Connie Palmen, aan de slag te gaan? Dan is Passionate Bulkboek op zoek naar jou!

Als vrijwilliger steel je bij ons de show als zaalwacht, runner, auteursbegeleider, baliemedewerker of social media-reporter, heb je de dag van je leven én doe je meteen ervaring op in het festival- en literatuurveld.

Dus, steek jij graag de handen uit de mouwen, ben je beschikbaar op 12 en/of 28 maart én op zoek naar een literair CV-opleukertje? Check www.inktaap.nl en www.dagvandeliteratuur.nl voor meer informatie over het programma en meld je aan via renee@passionatebulkboek.nl!

Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse jongeren en letteren. Zij organiseren jaarlijks diverse projecten zowel educatieve- als vrijetijdsprojecten en zijn altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Voor het project De Inktaap zijn wij opzoek naar vrijwilligers om ons team te komen versterken. Hieronder staan de komende evenementen op een rijtje.

  • De Inktaap

Dinsdag 12 maart 2019 | de Doelen, Rotterdam

  • Dag van de Literatuur

Donderdag 28 maart 2019 | de Doelen, Rotterdam

  • Jonge Jury

Woensdag 5 juni 2019 | Tivoli Vredenburg, Rotterdam

De taken variëren van gastheer of gastvrouw tot auteurbegeleiders, en van runners tot podiomcoordinatoren. Gedurende de dag krijgen zij een lunch aangeboden en na afloop ontvangen ze een presentje en een T-shirt. Aan het einde van de dag sluiten we het evenement af tijdens de borrel.

Bij Passionate Bulkboek zijn ze altijd op zoek naar helpende handjes om het team compleet te maken. Voor leerlingen betekent dit dat ze een kijkje kunnen nemen achter de schermen en kunnen werken aan hun cv-building.

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2019/01/image003.jpg?fit=125%2C38&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2019/01/image003.jpg?resize=125%2C38&ssl=1bestuurKomma recommendsVacanciesPassionate Bulkboek zoekt vrijwilligers voor de feestelijke slotdag van literaire jongerenprijs De Inktaap (12 maart) en de Dag van de Literatuur (28 maart), het leukste literatuurfestival voor leerlingen uit de bovenbouw van havo en vwo! Gaat jouw hart sneller kloppen van boeken en muziek? Lijkt het je geweldig om héél dichtbij de grote namen van de Nederlandse...Association for Educational Science and Technology