Als Onderwijsproject coordinator binnen deze internationaal georienteerde faculteit zorg je voor een goed verloop van de onderwijsondersteunende projecten en processen en draag je bij aan de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie, en maakt analyses ter voorbereiding van de besluitvorming in het Educational Management Team. Je coordineert en beheert zelfstandig de uitvoering van de jaarlijkse decentrale selectie BSc en nieuwe projecten, zoals bijv. MSc selectie, Thesis monitoring tool, project formats roostering onderwijs en aanmelding vakken. Hierbij neem je inbreng van collega’s binnen de afdeling mee en draag je zorg voor afstemming van de werkwijzes met O&S centraal en je actualiseert facultaire informatie. Ook ondersteun je het hoofd Onderwijs- en Studentenzaken en de onderwijscoordinatoren bij de vertaling van besluiten van het onderwijsmanagement naar praktische implementatie in het onderwijsproces en verzorg je het communicatieplan. Met je flexibele opstelling, aangeboden kennis en ervaring, ontwikkel je je tot een brede inzetbare O&S collega.

Er wordt regelmatig een beroep gedaan op je analytische advies en projectmatige vaardigheden en je bent een hands-on teamplayer. Je hebt een belangrijke rol in de informatievoorziening: je maakt implementatieplannen voor het onderwijsmanagement en het O&S team, coördineert en houdt de website bij en verzorgt schriftelijke informatie aan docenten en studenten. Je werkt nauw samen met de onderwijsadviseurs en de studieadviseurs.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau, bent accuraat en nauwkeurig, hebt geen moeite met administratief werk, waarbij je gericht bent op vereenvoudiging van informatie en systemen bij voorkeur in het universitair onderwijs. Je communiceert en luistert effectief – ook in het Engels – en beschikt over aantoonbare advies- en rapportagevaardigheden. Je bent analytisch, stressbestendig, efficiënt, oplossingsgericht, resultaatgericht en schakelt snel. Je hebt een helicopterview en stelt je pro-actief op binnen de afdeling en naar studenten. Je komt met verbetervoorstellen op basis van terugkerende incidenten. Je beschikt over Office en database vaardigheden, hebt ervaring in complexe organisaties en je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van € 3796,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. Voorkeur voor beschikbaarheid 1.0 fte, 0.9 fte is bespreekbaar.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (L&R) telt ruim 2700 studenten en vormt een unieke faculteit voor TU Delft. Het is de enige L&R faculteit in de Benelux en de grootste in de westerse wereld. Door de internationaal erkende kwaliteit van het onderzoek en onderwijs is L&R in alle opzichten wereldwijd nummer één. De faculteit trekt door de kwaliteit van het volledig Engelstalige onderwijsprogramma veel internationale studenten voor de BSc-, MSc- en PhD-opleidingen. De faculteit trekt wetenschappelijk talent aan in binnen- en buitenland.
Hoewel de voornaamste focus ligt op het ontwikkelen van vliegtuig- en ruimtevaartsystemen, speelt de toepassing van deze systemen eveneens een belangrijke rol. Zo richt het onderzoek zich op onderwerpen variërend van materialenonderzoek, ontwerp en realisatie tot windenergie en ruimtevaartsystemen. De sfeer op de faculteit is persoonlijk, open-minded en gedreven.

De afdeling Onderwijs en Studentenzaken O&S draagt zorg voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het onderwijsproces, voor zowel studenten als docenten. Onder deze afdeling vallen o.a. studieadvisering, kwaliteitszorg, stagecoördinatie, exchange, examencommissieondersteuning en advisering over en implementatie van het onderwijsbeleid. De afdeling werkt hierbij nauw samen met de directeur onderwijs en het onderwijs management team van de faculteit. De afdeling heeft een omvang van ca. 9 fte. Bij de afdeling is plaats voor een onderwijsproject coordinator.

https://www.tudelft.nl/en/ae/

Sollicitatieprocedure

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer W.N.A. (Sander) Barendrecht, phone:+31 (0)15-2782049, e-mail: W.N.A.barendrecht@tudelft.nl. Je kunt je brief met CV richten aan W.N.A. Barendrecht en voor 15 juli 2018 mailen naar: HR-LR@tudelft.nl.
Onder vermelding van het vacaturenummer LR18-21.

Solliciteer uiterlijk op 15 jul 2018.

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/10/TU_Delft_logo_RGB.png?fit=373%2C230&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/10/TU_Delft_logo_RGB.png?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacanciesonderwijs,project coordinator,project managementAls Onderwijsproject coordinator binnen deze internationaal georienteerde faculteit zorg je voor een goed verloop van de onderwijsondersteunende projecten en processen en draag je bij aan de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de informatie, en maakt analyses ter voorbereiding van de besluitvorming in het Educational Management Team....Association for Educational Science and Technology