Het Onderwijs Service Centrum ondersteunt bachelor- en masteropleidingen bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs door specifieke diensten van onderwijscoördinatoren en studieadviseurs.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de opleidingsdirecteur (OLD) van de bachelor en master Technische Bedrijfskunde (Industrial Engineering and Management) bij het organiseren van deze opleidingen. De functie van onderwijscoördinator is primair gericht op het realiseren van een samenhangend, kwalitatief hoogwaardig, uitvoerbaar en studeerbaar curriculum. Binnen het takenpakket van de onderwijscoördinator vallen:

 • het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het huidige en toekomstige onderwijsprogramma;
 • het voorbereiden van het onderwijsprogramma;
 • de afstemming van dit programma met de docenten;
 • het informeren van studenten over het programma;
 • het zorgdragen voor de uitvoering van het onderwijs (i.s.m. Bureau Onderwijszaken);
 • het signaleren van knelpunten en doen van verbetervoorstellen ten aanzien van de inrichting en de uitvoer van het onderwijsprogramma.

Tevens ben je hét visitekaartje van de opleiding bij de voorlichting aan aankomende studenten.

Profiel

Je hebt:

 • een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond;
 • kennis van de (universitaire) opleidingswereld;
 • belangstelling voor onderwijskundige vraagstukken;
 • een sterk probleemoplossend vermogen.

Je bent:

 • goed benaderbaar voor zowel docenten als studenten;
 • een team player;
 • resultaatgericht;
 • goed in het beargumenteren van keuzes;
 • aantoonbaar goed in plannen en organiseren;
 • communicatief zeer vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact op met Marco Schutten (email: m.schutten@utwente.nl; telefonisch te bereiken via het secretariaat 053-4893912). Jouw sollicitatie, voorzien  van een actueel CV, kun je uiterlijk tot 6 juni 2018 versturen via onderstaande link naar het sollicitatieformulier.

Ons aanbod

Wij bieden je een interessante, maar ook veeleisende functie, in een uitdagende en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor twee jaar bij voorkeur voor 38 uur (maar een part-time aanstelling behoort zeker ook tot de mogelijkheden). Een verlenging van het dienstverband is nadrukkelijk de bedoeling. Het salaris is in overeenstemming met de CAO-Nederlandse Universiteiten en ligt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen € 2.588,- en € 4.084,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur). Daarnaast biedt de Universiteit Twente een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De organisatie

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Faculty of Behavioural, Management and Social sciences De Faculty of Behavioural, Management and Social sciences (BMS) heeft als doel een sleutelrol te spelen in het begrijpen, gezamenlijk ontwikkelen en analyseren van innovaties in de samenleving. Technologische ontwikkelingen zijn de motor van innovatie. Aan de hand van social engineering integreren wij deze technologische ontwikkelingen in de samenleving – zowel op publiek als particulier niveau, waarbij we het gedrag en de behoeften van mensen scherp in het oog houden. Om dit te kunnen doen, heeft de Faculty of BMS hoogwaardige kennis in huis van de vakgebieden psychologie, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatiewetenschappen, filosofie, onderwijskunde en gezondheidswetenschappen. Al deze kennis staat in het teken van het aangaan en oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Het onderzoek aan deze faculteit is nauw verbonden met de UT-instituten IGS (innovatie en bestuur), CTIT (ICT), MIRA (gezondheid) en MESA+ (nanotechnologie).

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/06/uTwente.png?fit=960%2C480&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/06/uTwente.png?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacanciesonderwijs,onderwijscoördinator,onderwijsprogrammaHet Onderwijs Service Centrum ondersteunt bachelor- en masteropleidingen bij de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs door specifieke diensten van onderwijscoördinatoren en studieadviseurs. Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de opleidingsdirecteur (OLD) van de bachelor en master Technische Bedrijfskunde (Industrial Engineering and Management) bij het organiseren van deze opleidingen....Association for Educational Science and Technology