Functieomschrijving

Jij bent een initiatiefrijke en ondernemende onderwijskundige die in samenwerking met professionals een uitdagende leeromgeving realiseert voor ons groeiend aantal (inter)nationale studenten. In deze omgeving ontwikkelen studenten zich tot capabele ingenieurs die het oplossen van grote, technologische, maatschappelijk complexe vraagstukken aan durven gaan.

Met jouw actuele kennis en kunde, onder meer rond de inzet van ICT in het onderwijs, adviseer je docenten en opleidingsdirecteuren over de vertaling van nieuw en bestaand onderwijsbeleid in praktisch uitvoerbare onderwijsinitiatieven. Je werkt zij-aan-zij met kritische docenten die hun onderwijs willen vernieuwen en verbeteren. Je adviseert hen met jouw enthousiasme en kennis van onze curricula en voorziet hen van kwalitatieve en kwantitatieve data.

Speerpunten van je functie zijn:

– bijdragen aan de ontwikkeling en onderwijskundige inrichting van de huidige onderwijsprogramma’s, van curriculum- tot vakniveau.

– bijdragen aan de professionalisering van de docenten van didactiek tot toetsing (adviseren en begeleiden bij het  oplossen van knelpunten, organiseren van kennisuitwisseling zoals een onderwijsdag of het trainen van docenten).

– in samenwerking met de kwaliteitscoördinator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteitszorgsysteem. Je voert evaluaties uit, analyseert kwalitatieve en kwantitatieve gegevens en verwerkt de uitkomsten in heldere managementrapportages. Tevens adviseer je over het up-to-date houden van het systeem zelf. Daarnaast draag je bij aan de facultaire onderwijstrajecten (denk aan uitvoering van de visitatie, up-to-date houden van het toetsbeleid en studiekeuzecheck voor aankomende studenten).

– ondersteuning geven aan diverse onderwijsoverleggen (zoals de opleidingscommissie en het overleg van modulemanagers).

– participeren in TU-brede werkgroepen (bijv. werkgroep onderwijskwaliteitszorg).

Functie-eisen

Je bent universitair afgestudeerd in onderwijskunde of een vergelijkbare studie en hebt aantoonbare interesse in onderwijsinnovatie in het algemeen en in ICT-tools voor het onderwijs in het bijzonder.

Je durft professionals te adviseren en te begeleiden, ook bij het adresseren van knelpunten. Je hebt in je werk of opleiding projectmatig leren werken.

Je werkt graag zelfstandig, maar vanzelfsprekend geldt dat er goede begeleiding is in het eerste jaar van je functie. Het werken in een technische, universitaire leeromgeving spreekt je aan.

Je hebt overtuigingskracht en goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal.

Je bent vakkundig, analytisch, creatief, sociaal vaardig en resultaatgericht. Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een dynamische werkomgeving met een enthousiast team van professionals. De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Een omvang vanaf 32 uur is bespreekbaar. Het betreft een aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10  (met een maximum van € 4.166,-,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Techniek, Bestuur en Management

De faculteit TBM verzorgt onderzoek en onderwijs op het raakvlak van techniek en management. We leiden onze studenten op tot ingenieurs die kennis van techniek combineren met goed ontwikkelde managementvaardigheden voor bedrijf en bestuur. De vraagstukken die we bestuderen zijn maatschappelijk relevant en vergen een multidisciplinaire aanpak. We zijn ontwerpgericht en willen een relevante bijdrage leveren aan de oplossing van technisch-maatschappelijke vraagstukken. We beschikken over uitgebreide netwerken in de wetenschap en de praktijk, en zijn internationaal georiënteerd.

De faculteit heeft een breed onderwijspalet namelijk 1 bacheloropleiding, 4 masteropleidingen, verschillende interfacultaire masteropleidingen en een divers (online) cursusaanbod voor onder meer professionals.

De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt de faculteit Techniek, Bestuur en Management op het gebied van de organisatie van het onderwijs. De afdeling is verantwoordelijk voor roostering, interne voorlichting, studieadvisering, internationalisering, kwaliteitszorg, onderwijsontwikkeling en onderwijsadvisering. Ook ondersteunt de afdeling de examencommissie en het onderwijsmanagementteam.

De facultaire medewerkers werken nauw samen met de collega’s bij de andere faculteiten en op centraal universitair niveau, zoals de directie Onderwijs- en Studentenzaken

https://www.tudelft.nl/en/tpm/

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacture kun je contact opnemen met mevrouw M.S.D. Sussenbach, Hoofd Onderwijs & Studentenzaken TBM, e-mail:m.s.d.sussenbach@tudelft.nl of tel: +31 152782751

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Anita van Vianen, HR Adviseur, tel: +31 15 2783651, e-mail: hr-tbm@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je voor 21 november richten aan Technische Universiteit Delft, Faculteit Techniek, Bestuur en Management, afdeling HR, t.a.v. mw. A. van Vianen, HR Adviseur, Postbus 5015, 2600 GA Delft; of solliciteer per e-mail via vacature-tbm@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer ATTBM 18.025. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 26 november en 3 december 2018.

https://i2.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2018/11/proxy.duckduckgo.com_.png?fit=600%2C400&ssl=1https://i2.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2018/11/proxy.duckduckgo.com_.png?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacanciesFunctieomschrijving Jij bent een initiatiefrijke en ondernemende onderwijskundige die in samenwerking met professionals een uitdagende leeromgeving realiseert voor ons groeiend aantal (inter)nationale studenten. In deze omgeving ontwikkelen studenten zich tot capabele ingenieurs die het oplossen van grote, technologische, maatschappelijk complexe vraagstukken aan durven gaan. Met jouw actuele kennis en kunde, onder...Association for Educational Science and Technology