Bij Maandag® steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. De winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. We zijn op zoek naar een stagiair die met frisse energie deze uitdaging op onze Maandag® Academy met beide handen aanpakt.
Wat ga je doen?
Je loopt je stage bij Learning & Development gericht op onze interne medewerkers. Samen met het team werk jij dagelijks aan de leukste trainingen en trainingstrajecten op het gebied van Sales en Recruitment. Jullie kijken kritisch naar bestaande trainingen en frissen deze op. Dit kunnen zowel trainingen voor binnen- als buitenland zijn. Jij weet aan het einde van je stage precies waar een toffe training aan moet voldoen. Dankzij jouw recente ervaring in de schoolbanken weet jij precies wat hip is (en wat écht niet). Daar kunnen wij weer van leren. Kom maar op met die ideeën!

Wat neem je mee?
Energie. Lef. Assertiviteit. Je bent een tikkeltje gek.
Verder:
• Je volgt op dit moment een hbo of wo opleiding in de richting van Learning & Development;
• Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands én Engels duidelijk maken;
• Je bent in de gelegenheid om minimaal 32 uur per week stage te lopen;
• Onze Academy vind je bij Rotterdam Blaak, dus met je auto, ov kaart of fiets kan jij daar elke dag naartoe reizen;
• Ons hoofdkantoor staat in de omgeving van Amsterdam, daar zal je ongeveer 1 dag per week aanwezig zijn.

Wat we bieden:
Een stagevergoeding van € 500 per maand (op basis van 40 uur), een Microsoft Surface en iPhone (in bruikleen). Fijne collega’s. VrijMiBo’s. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving.
Maandag® en Whoohoo®
• Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 20 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.
• Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.
Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

En nu?
Ben je een blije doener met passie voor het ontwikkelen van toffe werkvormen? Dan zit jij hier op je plek!

Solliciteer hier: https://www.maandag.nl/job-postings/9176019-stage-learning-development 

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2019/01/proxy.duckduckgo.com_-1.jpg?fit=422%2C328&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2019/01/proxy.duckduckgo.com_-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacanciesBij Maandag® steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. De winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. We zijn op zoek naar een stagiair die met frisse energie deze uitdaging op onze Maandag® Academy met beide handen aanpakt. Wat ga je doen? Je loopt je...Association for Educational Science and Technology