De ontwikkeling van Nedap wordt grotendeels bepaald door de ontwikkeling van haar medewerkers. People Excellence richt zich op het verder ontwikkelen van het reeds aanwezige talent binnen de Nedap organisatie en het creëren van een organisatie waarbij de juiste persoon op de juiste plek zit om lekker te werken en een waardevolle bijdrage te leveren.

Het People Excellence team is een onderdeel van Nedap Algemeen en bestaat, met jouw komst, uit twee personen. Als teamleden zijn jullie elkaars sparringpartner, waarbij jij  verantwoordelijk bent voor alle people development activiteiten, zoals de ontwikkeling en uitvoering van Nedap-brede programma’s, inspirerende events en individuele en groepstrajecten. Hierbij doorloop je alle benodigde stappen; selectie van trainers / coaches, het ontwikkelen en uitvoeren van programma’s of het borgen en continu verbeteren van de kwaliteit van de programma’s.
Wat ga je doen?

Als jij onze nieuwe collega wordt, krijg jij enkele programma’s onder je hoede waarvoor jij van a tot z verantwoordelijk bent. Daarnaast ontwikkel en organiseer jij regelmatig voor collega’s individueel of als groep een training, waarbij jij van inventarisatie tot evaluatie de touwtjes in handen hebt. Je gemiddelde werkweek zal gevuld zijn met activiteiten als:

  • Inventariseren en invullen van ontwikkelbehoeftes of opleidingsvraagstukken van medewerkers, teamcaptains of marktgroepleiders;
  • Vernieuwing van het introductieprogramma, de training voor nieuwe medewerkers en de 3P leergang;
  • Onderhouden en uitbreiden van het locatie-, trainers-, coaches- en trainingenbestand;
  • Ontwikkelen en creëren (onderwijskundig) van nieuwe Nedapbrede developmentprogramma’s als Nedap Academy, Nedap Surveys;
  • Proactief verbeteringen aanbrengen in de wijze waarop we trainingen organiseren binnen Nedap.

Wie zoeken we

Je hebt je HBO-of WO-opleiding afgerond, op het gebied van opleidingskunde, onderwijskunde of psychologie en werkt nu 3-5 jaar. Je hebt daardoor ervaring met het organiseren en (mede) ontwikkelen van complexere opleidingen en het invullen van individuele ontwikkelbehoeftes. Verder beheers je de Engelse taal goed.

Je bent de persoon die we zoeken als je in je werk laat zien dat je eindverantwoordelijkheid draagt, out of the box denkt en continu leert van ervaring en evaluaties. We zien je brief graag verschijnen als je daarbij ook nog een doorzetter bent met een eigen visie en kijk op het werk.

Wat wordt een Nedapper geboden?

Wij bieden een omgeving met de ruimte en verantwoordelijkheid van een klein bedrijf, maar met de voordelen van een grote onderneming. Hierdoor kun je zelf in het team het verschil maken, maar heb je ook de middelen tot je beschikking om innovatief bezig zijn.

Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

En nu?

Stuur je motivatie en CV naar Paulette Kamperman door op onderstaande button te klikken. Geef aan waarom jij vindt dat Nedap en deze functie bij je passen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Als onderdeel van deze procedure kunnen wij vragen naar een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

https://lifeatnedap.com/vacatures/a0t5800000LumBNAAZ/

 

https://i0.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2018/10/proxy.duckduckgo.com_.png?fit=640%2C360&ssl=1https://i0.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2018/10/proxy.duckduckgo.com_.png?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacancieshr development,Human Resource,OrganisationDe ontwikkeling van Nedap wordt grotendeels bepaald door de ontwikkeling van haar medewerkers. People Excellence richt zich op het verder ontwikkelen van het reeds aanwezige talent binnen de Nedap organisatie en het creëren van een organisatie waarbij de juiste persoon op de juiste plek zit om lekker te werken...Association for Educational Science and Technology