Schouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, Someone, New Heroes en Thema. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is als zijn bemanning. Samen met onze klanten zorgen onze medewerkers ervoor dat de mensen het verschil kunnen maken voor hun organisatie.

Het Kenniscentrum ontwikkelt binnen Schouten Global didactisch hoogwaardige content en producten, zowel voor generieke als specifieke opleidingen. Ook is deze afdeling verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de visie op learning & development en de manier waarop we dit doorvoeren in al onze producten. De afdeling ontwikkelt producten met een korte time to market.

Schouten Global groeit hard en het Kenniscentrum team is daarom op zoek naar een:

(Junior) Learning & Development Specialist

Wat ga je doen?
Jij ontwikkelt passende leertrajecten voor onze klanten en collega’s. Je verdiept je in de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoekt naar trends op het gebied van learning & development en analyseert klantervaringen. Met alle kennis die je zo opdoet, ondersteun je bij het ontwerpen en ontwikkelen van leeroplossingen, draag je bij aan onze visie op leren en innoveer je onze bestaande producten. Ook schrijf je mee aan aanbestedingen en begeleid je ontwerpsessies met klanten.

Wie zoeken we?
Innovatief en initiatiefrijk: die woorden zijn op jou van toepassing. Je weet hoe mensen leren en welke didactische oplossingen passen bij welke leervragen. Je hebt dan ook een WO-opleiding afgerond in onderwijskunde of psychologie én relevante ervaring met het ontwikkelen van softskills- en gedragstrainingen. Je kunt goed samenwerken. Niet alleen in je eigen team, maar ook met verschillende disciplines. Je weet hierbij wat je wilt en kunt anderen daarvan overtuigen. Projectmatig werken? Je zou niet anders willen.

Wat bieden we je?
Je komt te werken bij een van de grootste opleiders van Nederland en daarbuiten. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus helemaal goed. Bij ons staan deuren altijd open en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Ook prettig: creatieve collega’s, een mooie werkplek, parkeren voor de deur en een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant. We betalen goed. De functie is voor 40 uur week.

Hoe komen we met elkaar in contact?
Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV t.a.v. de afdeling P&O naar leukwerk@sn.nl Voor extra informatie kun je contact opnemen met Jeroen Oude Egbrink, Directeur Kenniscentrum bereikbaar op +31(0)6 1324 5407.

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2016/09/Schouten-en-Nelissen.jpg?fit=1024%2C342&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2016/09/Schouten-en-Nelissen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Dijana MuzhdekaVacancieslearning and development,onderwijskunde,trainingSchouten & Nelissen is een succesvol internationaal bedrijf in het ontwikkelen en opleiden van mensen, teams en organisaties. Schouten & Nelissen heeft verschillende labels: Schouten Global, Schouten University of Applied Sciences, Burn Inn, Someone, New Heroes en Thema. Wij werken vanuit de visie dat een schip zo sterk is...Association for Educational Science and Technology