U bent in staat technische docenten te adviseren over en te ondersteunen bij de mogelijkheden van e-learning, electronische onderwijsleeromgeving en ICT en kunt leerdoelen vertalen naar creatieve didactische concepten voor interactieve leermiddelen. U stelt functionele en inhoudelijke ontwerpen op in overleg met de docenten, onderwijskundigen en ICT specialisten. U voert zelfstandig ontwikkelprojecten uit, waarbij u van een globaal ontwerp naar een concrete toepassing toewerkt. U bent in staat beleid te ontwikkelen ten aanzien van e-learning en het gebruik van ICT in het onderwijs in samenwerking met de afdeling Technology Enhanced Learning Teaching (TELT).

Functie-eisen

De kandidaat

  • heeft bij voorkeur een opleiding of ervaring gericht op multimedia en/of ICT
  • heeft ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van e-learning en instructieve video’s en het inzetten van online communicatie middelen in het onderwijs
  • heeft bij voorkeur ervaring in het medisch onderwijs
  • dient te beschikken over goede uitdrukkingsvaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en het Engels
  • is sociaal vaardig, zelfstandig en oplossingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een interessante functie in een uitdagende werkomgeving. Het betreft een functie voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Uw salaris bedraagt, afhankelijk van uw opleiding en ervaring, maximaal € 4084,– bruto per maand (schaal 10, CAO Nederlandse Universiteiten) op basis van een fulltime aanstelling.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met dr.ir. B.H.L. Betlem, opleidingsdirecteur Scheikundige Technology en Nanotechnologie, telefoon (053) 489 3043, email b.h.l.betlem@utwente.nl.

Uw sollicitatie voorzien van curriculum vitae kunt u voor 8 juli 2018 versturen via de “sollicitatielink” onderaan deze vacature.

Werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

Binnen de faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente zijn ongeveer 700 medewerkers en ruim 2000 studenten betrokken bij onderwijs en onderzoek op de gebieden chemie, processen, materialen, optica en bio- en vloeistoffysica. De onderzoekers verrichten, veelal deel uitmakend van onderzoeksinstituten, onderzoek dat nationaal en internationaal in hoog aanzien staat. De faculteit werkt intensief samen met industriële partners en onderzoekers in binnen- en buitenland en verricht veel onderzoek voor externe opdrachtgevers en financiers. Een krachtige stimulans gaat uit van de vele jonge onderzoekers die als promovendus en postdoc innovatief onderzoek verrichten.

Solliciteer
https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/06/uTwente.png?fit=960%2C480&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/06/uTwente.png?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacanciese-learning,instructional designU bent in staat technische docenten te adviseren over en te ondersteunen bij de mogelijkheden van e-learning, electronische onderwijsleeromgeving en ICT en kunt leerdoelen vertalen naar creatieve didactische concepten voor interactieve leermiddelen. U stelt functionele en inhoudelijke ontwerpen op in overleg met de docenten, onderwijskundigen en ICT specialisten. U...Association for Educational Science and Technology