(For Dutch speaking applicants)

Heb jij veelzijdig talent voor kwaliteit? Ben jij tegelijkertijd een verleider, analist, verbinder, profeet, partner en souffleur? Wil jij met jouw kennis en ervaring een impuls geven aan de kwaliteitszorg van het Meridiaan College?

Wat ga je doen?

Het is natuurlijk niet zo dat wij nog helemaal niets doen met kwaliteitszorg, maar wij geloven wel dat het beter kan! Om deze continue verbetercultuur te realiseren, zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker kwaliteitszorg. Het is een nieuwe functie binnen het Meridiaan College. Het wordt jouw uitdaging om je toegevoegde waarde aan te tonen.

Je ontwikkelt het kwaliteitszorgbeleid voor de scholen van het Meridiaan College. Voor het College van Bestuur en de scholen ben je de sparringpartner op het gebied van onderwijskwaliteit. In deze baan is veel ruimte voor jouw innovatieve ideeën en onderzoeksvaardigheden. Je zoekt steeds naar nieuwe manieren waarmee je onderwijskwaliteit inzichtelijk maakt. In afstemming met collega’s ontwikkel je een visie op kwaliteitszorg, je implementeert en borgt deze visie in de organisatie.

Wat wij van jou verwachten

 • Een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur een opleiding onderwijskunde of een inhoudelijk vergelijkbare studie
 • Kennis van de ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitszorg in de VO-sector
 • Ervaring met het leiden van projecten
 • Ervaring met en kennis van kwaliteitssystemen zoals tevredenheidsonderzoeken, interne en externe audits en visitaties
 • Inzicht in verhoudingen tussen de diverse belangen die spelen tussen partijen en in staat hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden
 • Jouw visie en ideeën kun je zowel mondeling als schriftelijk duidelijk overbrengen.

Jouw team

Jij valt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van het College van Bestuur. Je vaste werkplek is bij het team Centraal Bureau (CB). Het team CB bestaat uit een tiental mensen. Het team CB verleent haar diensten op het gebied van ICT, Financiën en Personeel & Organisatie aan de vier scholen. Je bent werkzaam op de scholen en je hebt veelvuldig contact met vestigingsdirecteuren en andere kwaliteitsambassadeurs op de scholen.

Wat je van ons kunt verwachten

Werken bij het Meridiaan College is werken voor een organisatie die voorop wil lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en volop in beweging is. Dit biedt onze medewerkers uitdaging en kansen om zich verder te ontwikkelen. Wij zien goed werkgeverschap in een breder perspectief. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn. We hechten veel belang aan de verdere ontwikkeling van jouw talenten. We ondersteunen je op alle fronten om succesvol te zijn.

Wij bieden

 • Inschaling in schaal 11 van de CAO-Voortgezet Onderwijs (max. € 4.775,= fulltime)
 • Mogelijkheden om privé en werk goed op elkaar af te stemmen bijvoorbeeld door een individueel keuzebudget
 • Een gesprekkencyclus waar gekeken wordt naar je talent
 • Vakantieverlof tijdens een groot gedeelte van de schoolvakanties
 • Een tijdelijk contract voor een jaar met uitzicht op vast

Wij maken graag kennis met jou!

Ben je enthousiast geworden om bij ons de verschillende rollen als beleidsmedewerker kwaliteitszorg te vervullen? Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Geert Popma,  voorzitter College van Bestuur via telefoonnummer 033 46 13 253 of per mail g.popma@meridiaan-college.nl

Jouw motivatiebrief en cv kun je uiterlijk vrijdag 15 februari 2019 mailen naar m.doornekamp@meridiaan-college.nl.
De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 5 maart 2019 tussen 09.30-14.30 uur en de tweede gespreksronde op maandag 11 maart van 09.30-12.00 uur.

Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (kosten worden vergoed).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Direct soliciteren

https://i2.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2019/02/logo-meridiaan-college.png?fit=250%2C200&ssl=1https://i2.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2019/02/logo-meridiaan-college.png?resize=150%2C150&ssl=1bestuurVacanciesDutch,policy advisor(For Dutch speaking applicants) Heb jij veelzijdig talent voor kwaliteit? Ben jij tegelijkertijd een verleider, analist, verbinder, profeet, partner en souffleur? Wil jij met jouw kennis en ervaring een impuls geven aan de kwaliteitszorg van het Meridiaan College? Wat ga je doen? Het is natuurlijk niet zo dat wij nog helemaal...Association for Educational Science and Technology