Op 4 oktober (a.s.) organiseert de vakgroep Onderwijskunde een interactieve Human Resource Development werkvelddag ter ere van het afscheid van prof. dr. Joseph Kessels. Centraal op deze dag staat het delen van de nieuwste inzichten en best practices uit zowel de wetenschap als de praktijk. Studenten, docenten en medewerkers zijn allen van harte welkom en voor studenten is deze dag geheel gratis!

Verschillende docenten presenteren hun kennis en/of begeleiden een discussie over een aantal onderwerpen waarbij er onder andere gericht wordt op oplossingen voor problemen en best practices.

Voor studenten is deze dag een mooie kans om ideeën op te doen voor (afstudeer)projecten en contacten te leggen met verschillende docenten en organisaties. Tijdens de verschillende sessies kun je nieuwe informatie opdoen en kennis delen over de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Ben jij zoekende naar ideeën en/of gemotiveerd om deze dag mee te denken, mee te doen en nieuwe mensen te ontmoeten, meld je dan nu aan voor 27 september en wordt weer een ervaring rijker. Naast je aanwezigheid, zouden we het fijn vinden als je ons wilt helpen om deze dag tot een succes te maken. Denk daarbij aan hulp bij het begeleiden van gasten naar de juiste ruimte, goodiebags van te voren voorbereiden of misschien wel iets wat je zelf hebt bedacht! Ideaal zou zijn als iedereen die zich aanmeldt ook kan meehelpen in de organisatie, zo kunnen we er met z’n allen een mooie dag van maken.

 

De dag begint om 9:15 in de Foyer in de Waaier en eindigt om 5 uur met een receptie. Aanmelden kan via het onderstaand formulier. Geef hierbij aan of je open staat om te helpen op de dag zelf. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je voor meer informatie (o.a. de precieze dagindeling) kijken op:  https://www.utwente.nl/en/bms/owk/hrdwerkvelddag/. Verdere vragen kun je stellen via k.n.hartsuiker@student.utwente.nl

 

We hopen jullie daar allemaal te zien!

Inschrijven

https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/06/uTwente.png?fit=960%2C480&ssl=1https://i1.wp.com/www.komma-ut.nl/wp-content/uploads/2017/06/uTwente.png?resize=150%2C150&ssl=1Serena KuiperNieuws  Op 4 oktober (a.s.) organiseert de vakgroep Onderwijskunde een interactieve Human Resource Development werkvelddag ter ere van het afscheid van prof. dr. Joseph Kessels. Centraal op deze dag staat het delen van de nieuwste inzichten en best practices uit zowel de wetenschap als de praktijk. Studenten, docenten en medewerkers...Vereniging voor Onderwijskundigen Universiteit Twente